Berta Mária Bettina (2013) Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000:2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.
PDF
D_16873_I4N7IX - Berta Mária Bettina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Nincs adat
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, HACCP rendszer |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Kovály Erzsébet |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Jan. 06. 13:11 |
Utolsó módosítás: | 2023. Jan. 06. 13:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |