Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000:2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél

Berta Mária Bettina (2013) Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000:2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of D_16873_I4N7IX - Berta Mária Bettina.pdf] PDF
D_16873_I4N7IX - Berta Mária Bettina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Nincs adat

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság, HACCP rendszer
Felhasználói azonosító szám (ID): Kovály Erzsébet
Rekord készítés dátuma: 2023. Jan. 06. 13:11
Utolsó módosítás: 2023. Jan. 06. 13:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet