Molnár Kinga Alexandra (2015) Laktózmentes termékek a vendéglátásban és a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
DOC151209-20151209131805.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (12MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Laktózérzékenység, Laktózmentes |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 10. 08:38 |
| Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 09:26 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

