Login Autonom Kft. projektmenedzsment módszertana nagyvállalati humán folyamatok digitalizálására.

Huszár Ivett (2022) Login Autonom Kft. projektmenedzsment módszertana nagyvállalati humán folyamatok digitalizálására. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Huszár Ivett (ICOBB9) záródolgozat.pdf] PDF
Huszár Ivett (ICOBB9) záródolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of zaro-dolgozati-osszefoglalas_2021_foszk.pdf] PDF
zaro-dolgozati-osszefoglalas_2021_foszk.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (342kB)

Absztrakt (kivonat)

Az informatikai fejlődés nagyban befolyásolja a mindennapjainkat, ezért fontosnak tartottam a gyakorlati helyem kiválasztásánál, hogy aktuális informatikai fejlődésekbe tekinthessek bele. Feladataim fő területe az Ease++ szoftvercsalád, mely különböző modulokból tevődik össze, melyeket szakmai beszámolómban részletesen bemutatok, valamint ezek vizualizációs megjelenítési formája révén tanulmányoztam az adatvizualizáció kialakulását és előnyeit a mostani digitalizációra nézve. Munkám során a legtöbbet a Holiday modullal, azaz a szabadságigénylés és engedélyezés szoftverrel találkoztam és dolgoztam, így ez lett dolgozatom elsődleges témája.  A fő kérdés amire keresem a választ, hogy a nagyvállalatok digitalizációra való átállása megvalósítható-e teljes mértékben akár ezen szoftverrel? A kérdéskörrel kapcsolatban tanulmányoztam magát a szoftvermodult, annak minden előnyét és hátrányát, különböző lehetőségek megvalósítására vázoltam fel fejlesztési ötleteket és természetesen összehasonlítottam más hasonló elven működő szoftverekkel. Kérdésemre válaszként pedig azt a következtetést vontam le az ismeretek birtokában, hogy a szoftver teljesen versenyképes, van felvevőpiaca, ugyanekkor nem egyedülálló a kínálati piacon. Alapfunkciói kitűnően működőképesek, viszont az aktuális fejlesztésekkel nagy előnyre lehetne szert tenni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Gazdaságinformatika Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

gazdaságinformatikus

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Otti Csaba
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Adatvizualizáció, fejlesztés, folyamatmodellezés, modulok, összehasonlítás, Projekt/projektmenedzsment, szoftver, Távollét tervező
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Okt. 11. 10:19
Utolsó módosítás: 2022. Okt. 11. 10:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet