A legnagyobb értékesítési folyamat a FŐTÁV Nonprofit Zrt. – nél

Harangozó Gréta (2021) A legnagyobb értékesítési folyamat a FŐTÁV Nonprofit Zrt. – nél. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Harangozó Gréta - O8IWSB.pdf] PDF
Harangozó Gréta - O8IWSB.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2026. December 13..

Download (1MB)
[thumbnail of titkosítás.pdf] PDF
titkosítás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (335kB)
[thumbnail of zaro-dolgozati-osszefoglalas_2021_foszk Harangozó Gréta-O8IWSB.pdf] PDF
zaro-dolgozati-osszefoglalas_2021_foszk Harangozó Gréta-O8IWSB.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2026. December 13..

Download (154kB)

Absztrakt (kivonat)

A FŐTÁV Nonprofit Zrt – nél töltött 14 hetes gyakorlati idő alatt képet kaptam arról, hogy milyen a munka világa, és hogy az egyetem által szerzett tudásom csak egyféle látásmódot nyújt a gazdasági folyamatokra, azok átlátására és megértésére, és hogy az igazi szaktudást a gyakorlatban tudom csak elsajátítani.A 14 hét alatt rengeteg tapasztalatot, illetve tudást szerezhettem meg, amit a későbbi években,mikor már a munkavállalóként én is aktív részese leszek a társadalmunknak, kamatoztatni tudom. De közben úgy gondolom, hogy a gyakorlat mellett továbbra is fontos a folyamatos képzés, tanulás, hiszen a mai rohanó világban lépést kell tartanunk a változásokkal.  A választott témám az értékesítés volt, ezért a dolgozat első részében az elméleti kérdéseket fejtettem ki, hogy mi is az értékesítés, hogy már a görög mitológiában is fellelhető volt ez a fogalom, és a napjainkban is elég fontos szerepet játszik az értékesítés.  A dolgozatom második részben próbáltam arra törekedni, hogy gyakorlatban is meg tudjam mutatni, hogy mit fed le az értékesítés egy vállalkozásnál. Ezt egy választott projekt keretein belül próbáltam szemléltetni. Az ügyfél megkeresésétől, a szerződéskötésig, a beruházásig, hogyan is megy végbe az értékesítés folyamatai a Főtáv Zrt. – nél. A visszamérés adati jól szemlélteti számunkra, hogy mennyi egy tervezési költség és, hogy mennyi lett a tényleges költség egy adott projektnél.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Menedzsment Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

gazdálkodási és menedzsment

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Muraközy Zsuzsanna
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: értékesítés, projekt, tervezett költségek, tényleges költségek, visszamérés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Okt. 03. 08:49
Utolsó módosítás: 2022. Okt. 03. 08:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet