A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.

Tóth József (2015) A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tóth József Dániel projektmunka kész.pdf] PDF
Tóth József Dániel projektmunka kész.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Borok és ételek párosítása, Magyar borok, Kempinski, ÉS Bisztró, Mélyinterjú
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 07. 13:35
Utolsó módosítás: 2016. Jan. 18. 15:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet