Tóth József (2015) A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Tóth József Dániel projektmunka kész.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Borok és ételek párosítása, Magyar borok, Kempinski, ÉS Bisztró, Mélyinterjú |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 07. 13:35 |
Utolsó módosítás: | 2016. Jan. 18. 15:08 |
Actions (login required)
Tétel nézet |