A gasztronómia, mint turisztikai vonzerő, magyar és belga termékek példája alapján

Besenyő Soma (2015) A gasztronómia, mint turisztikai vonzerő, magyar és belga termékek példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Besenyo_Soma.pdf] PDF
Szakdolgozat_Besenyo_Soma.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus
Paraczky Péter
NEM RÉSZLETEZETT
Óraadó

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztroturizmus, magyar borturizmus, belga sörturizmus, belga csokoládéturizmus, Utazási szokások és gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 07. 10:25
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 16. 09:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet