A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége

Matos Levente (2012) A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége. Faculty of International Management and Business.

[thumbnail of D_16439_W9NSM6 - Matos Levente.pdf] PDF
D_16439_W9NSM6 - Matos Levente.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of International Management and Business

Department

Nincs adat

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Kereskedelem és Marketing

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: HACCP, Minőségirányítás, Élelmiszerbiztonság
Depositing User: Kovály Erzsébet
Date Deposited: 2022. Jul. 28. 08:50
Last Modified: 2022. Jul. 28. 08:50

Actions (login required)

View Item View Item