Matos Levente (2012) A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége. Külkereskedelmi Kar.
PDF
D_16439_W9NSM6 - Matos Levente.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Nincs adat
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | HACCP, Minőségirányítás, Élelmiszerbiztonság |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Kovály Erzsébet |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 28. 08:50 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 28. 08:50 |
Actions (login required)
Tétel nézet |