Alkoholos italok a vendéglátásban - Több gin, kevesebb tonik

Záhonyi Réka (2021) Alkoholos italok a vendéglátásban - Több gin, kevesebb tonik. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Záhonyi Réka_Szakdolgozat.pdf] PDF
Záhonyi Réka_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (818kB)

Absztrakt (kivonat)

A gin szerepe a magyar vendélátásban. Fogyasztási szokások felmérése primer és szekunder kutatás segítségével. A gin szakirodalmi hátterének áttekintése a kezdetektől napjainkig könyvek és internetes források felhasználásával. A gin készítési technikáinak részletes bemutatása a kezdetetektől a palackozásig. A magyar gin sikerek összegzése a díjnyertes magyar ginmanufaktúrák bemutatásával. Kérdőívek alapján a magyarországi ginfogyasztási szokások felmérése és elemzése. Az összegzés részben a hipotézisek elemzése.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: alkohol, alkoholos italok, fogyasztási szokások, gin, ginfogyasztási szokások, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 18:50
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 18:50

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet