Záhonyi Réka (2021) Alkoholos italok a vendéglátásban - Több gin, kevesebb tonik. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Záhonyi Réka_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (818kB) |
Absztrakt (kivonat)
A gin szerepe a magyar vendélátásban. Fogyasztási szokások felmérése primer és szekunder kutatás segítségével. A gin szakirodalmi hátterének áttekintése a kezdetektől napjainkig könyvek és internetes források felhasználásával. A gin készítési technikáinak részletes bemutatása a kezdetetektől a palackozásig. A magyar gin sikerek összegzése a díjnyertes magyar ginmanufaktúrák bemutatásával. Kérdőívek alapján a magyarországi ginfogyasztási szokások felmérése és elemzése. Az összegzés részben a hipotézisek elemzése.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | alkohol, alkoholos italok, fogyasztási szokások, gin, ginfogyasztási szokások, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 18:50 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 18:50 |
Actions (login required)
Tétel nézet |