A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában

Varga Fanni Andrea (2021) A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat - Varga Fanni Andrea - A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában - végleges.pdf] PDF
Szakdolgozat - Varga Fanni Andrea - A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában - végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Az egészségtudatos táplálkozás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így ma már a cukrászdák világában is befolyásoló szerepet tölt be. A gyümölcsök és zöldségek pedig az egészséges táplálkozás alappillérei. A dolgozatom során azt kutatom, hogy a gyümölcsöknek és zöldségeknek milyen pozitív hatása van a szervezetünkre, illetve, hogy a desszertek világában, a cukrászdákban hogyan jelennek meg, mint alapanyagok. Ez utóbbit cukrászdákkal készített interjúkon és érzékszervi vizsgálaton keresztül teszem.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Lugasi Andrea
Belső
főiskolai tanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrászda, desszertek, egészségtudatosság, gyümölcsök, zöldségek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 18:49
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 18:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet