Varga Fanni Andrea (2021) A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat - Varga Fanni Andrea - A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában - végleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Az egészségtudatos táplálkozás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így ma már a cukrászdák világában is befolyásoló szerepet tölt be. A gyümölcsök és zöldségek pedig az egészséges táplálkozás alappillérei. A dolgozatom során azt kutatom, hogy a gyümölcsöknek és zöldségeknek milyen pozitív hatása van a szervezetünkre, illetve, hogy a desszertek világában, a cukrászdákban hogyan jelennek meg, mint alapanyagok. Ez utóbbit cukrászdákkal készített interjúkon és érzékszervi vizsgálaton keresztül teszem.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászda, desszertek, egészségtudatosság, gyümölcsök, zöldségek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 18:49 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 18:49 |
Actions (login required)
Tétel nézet |