A pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolata

Kovács Luca Fruzsina (2021) A pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat-Kovács Luca-CGB5QQ.pdf] PDF
Szakdolgozat-Kovács Luca-CGB5QQ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban szeretném szerepeltetni a pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolatát. Kutatásaim kitérnek a pálinka és a rendezvények jelenlegi helyzetére. Kutatásom célja, hogy komplexebb képet kapjunk a vizsgált témáról, illetve kutatási kérdésem bizonyítása, mely a következő:  a pálinka minőségi fejlődése bővítette a fogyasztói célcsoport összetételét, ezáltal a pálinka tematikájú rendezvényekre érdeklődőbbek az emberek, így azok népszerűsége nőtt. A kutatási kérdésem alátámasztásával szeretném szemléltetni a pálinka jelentőségét a rendezvények kapcsán.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Sóvári Katalin
Belső
Mestertanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: pálinka, pálinka témájú rendezvények, pálinkafogyasztási szokások, rendezvények, rendezvényszervezés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 18:47
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 18:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet