Kovács Luca Fruzsina (2021) A pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat-Kovács Luca-CGB5QQ.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban szeretném szerepeltetni a pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolatát. Kutatásaim kitérnek a pálinka és a rendezvények jelenlegi helyzetére. Kutatásom célja, hogy komplexebb képet kapjunk a vizsgált témáról, illetve kutatási kérdésem bizonyítása, mely a következő: a pálinka minőségi fejlődése bővítette a fogyasztói célcsoport összetételét, ezáltal a pálinka tematikájú rendezvényekre érdeklődőbbek az emberek, így azok népszerűsége nőtt. A kutatási kérdésem alátámasztásával szeretném szemléltetni a pálinka jelentőségét a rendezvények kapcsán.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | pálinka, pálinka témájú rendezvények, pálinkafogyasztási szokások, rendezvények, rendezvényszervezés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 18:47 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 18:47 |
Actions (login required)
Tétel nézet |