Róth Kinga (2022) Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
Projektmunka_Róth Kinga.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
A Projektmunka fő témája a kaposvári La Pergola Étterem és Pizzéria állandó és szezonális kínálata. Gyakorlatom során rálátásom volt a teljes felhozatalra és az ételek elkészítésére. Az állandó étlap mellett az étterem sok tematikus ajánlatot készít egy adott eseménnyel kapcsolatban. A vizsgálati módszerem a mélyinterjú, mellyet a főszakáccsal folytattam, melyet a dolgozatomban olvasni lehet. Nagyon hasznosnak találtam ezt az időszakot. Ez a téma hozzám nagyon közel áll, mert gyerek korom óta érdeklődök a konyhai folyamatok és az ételek összeállítása iránt.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | étterem, interjú, kínálat, melegkonyha, szezonalitás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 25. 17:14 |
Last Modified: | 2022. Jul. 25. 17:14 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |