Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben

Róth Kinga (2022) Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of Projektmunka_Róth Kinga.pdf] PDF
Projektmunka_Róth Kinga.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

A Projektmunka fő témája a kaposvári La Pergola Étterem és Pizzéria állandó és szezonális kínálata. Gyakorlatom során rálátásom volt a teljes felhozatalra és az ételek elkészítésére. Az állandó étlap mellett az étterem sok tematikus ajánlatot készít egy adott eseménnyel kapcsolatban.  A vizsgálati módszerem a mélyinterjú, mellyet a főszakáccsal folytattam, melyet a dolgozatomban olvasni lehet. Nagyon hasznosnak találtam ezt az időszakot. Ez a téma hozzám nagyon közel áll, mert gyerek korom óta érdeklődök a konyhai folyamatok és az ételek összeállítása iránt.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: étterem, interjú, kínálat, melegkonyha, szezonalitás
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 25. 17:14
Last Modified: 2022. Jul. 25. 17:14

Actions (login required)

View Item View Item