Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben

Róth Kinga (2022) Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka_Róth Kinga.pdf] PDF
Projektmunka_Róth Kinga.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A Projektmunka fő témája a kaposvári La Pergola Étterem és Pizzéria állandó és szezonális kínálata. Gyakorlatom során rálátásom volt a teljes felhozatalra és az ételek elkészítésére. Az állandó étlap mellett az étterem sok tematikus ajánlatot készít egy adott eseménnyel kapcsolatban.  A vizsgálati módszerem a mélyinterjú, mellyet a főszakáccsal folytattam, melyet a dolgozatomban olvasni lehet. Nagyon hasznosnak találtam ezt az időszakot. Ez a téma hozzám nagyon közel áll, mert gyerek korom óta érdeklődök a konyhai folyamatok és az ételek összeállítása iránt.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étterem, interjú, kínálat, melegkonyha, szezonalitás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 17:14
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 17:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet