Róth Kinga (2022) Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
| ![Projektmunka_Róth Kinga.pdf [thumbnail of Projektmunka_Róth Kinga.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Projektmunka_Róth Kinga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
A Projektmunka fő témája a kaposvári La Pergola Étterem és Pizzéria állandó és szezonális kínálata. Gyakorlatom során rálátásom volt a teljes felhozatalra és az ételek elkészítésére. Az állandó étlap mellett az étterem sok tematikus ajánlatot készít egy adott eseménnyel kapcsolatban. A vizsgálati módszerem a mélyinterjú, mellyet a főszakáccsal folytattam, melyet a dolgozatomban olvasni lehet. Nagyon hasznosnak találtam ezt az időszakot. Ez a téma hozzám nagyon közel áll, mert gyerek korom óta érdeklődök a konyhai folyamatok és az ételek összeállítása iránt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | étterem, interjú, kínálat, melegkonyha, szezonalitás | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive | 
| Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 17:14 | 
| Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 17:14 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
