Róth Kinga (2022) Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projektmunka_Róth Kinga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A Projektmunka fő témája a kaposvári La Pergola Étterem és Pizzéria állandó és szezonális kínálata. Gyakorlatom során rálátásom volt a teljes felhozatalra és az ételek elkészítésére. Az állandó étlap mellett az étterem sok tematikus ajánlatot készít egy adott eseménnyel kapcsolatban. A vizsgálati módszerem a mélyinterjú, mellyet a főszakáccsal folytattam, melyet a dolgozatomban olvasni lehet. Nagyon hasznosnak találtam ezt az időszakot. Ez a téma hozzám nagyon közel áll, mert gyerek korom óta érdeklődök a konyhai folyamatok és az ételek összeállítása iránt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, interjú, kínálat, melegkonyha, szezonalitás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 17:14 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 17:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |