Rácsai Anna (2022) A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai .pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (896kB) |
Abstract
Projektmunkám elején röviden ismertetem a rendezvényszervezéshez tartozó fogalmi meghatározásokat és hozzájuk tartozó csoportosításokat. Ezt követően bemutatom magát a céget, az épület történetét, a szervezeti felépítését és mindemellett kitérek arra is, hogy mi a Gatsby Night rendezvényüknek tematikája. A következő fejezetben bemutatom vizsgálati módszereimet, amiket alkalmazok dolgozatom során. Az eredmények rész két táblázat elemzésével kezdődik a szórakoztató rendezvények szám adataival kapcsolatban. Ezután a Haris Park régen és most fejezetben megvizsgálom, hogy miben változott a park a nyitás óta, majd ismertetem a pandémia alatti időszakot és az arra való reagálását is. Bemutatom röviden három konkurensét a piacon, majd rátérek a rendezvényszervezési tevékenységére. Egy már lezajlott rendezvényén, a Gatsby Night bálján keresztül mutatom be szervezést egészen a lebonyolításig. Végezetül a rendezvényközpontjáról készített SWOT analízissel rámutatok legnagyobb erősségeire és gyengeségeire, illetve jövőbeni esetleges lehetőségeire és veszteségeire.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Haris Catering Kft., rendezvények, rendezvényközpont, rendezvényszervezés, tematikus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Last Modified: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |