A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai

Rácsai Anna (2022) A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai .pdf] PDF
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai .pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (896kB)

Abstract

Projektmunkám elején röviden ismertetem a rendezvényszervezéshez tartozó fogalmi meghatározásokat és hozzájuk tartozó csoportosításokat. Ezt követően bemutatom magát a céget, az épület történetét, a szervezeti felépítését és mindemellett kitérek arra is, hogy mi a Gatsby Night rendezvényüknek tematikája. A következő fejezetben bemutatom vizsgálati módszereimet, amiket alkalmazok dolgozatom során. Az eredmények rész két táblázat elemzésével kezdődik a szórakoztató rendezvények szám adataival kapcsolatban. Ezután a Haris Park régen és most fejezetben megvizsgálom, hogy miben változott a park a nyitás óta, majd ismertetem a pandémia alatti időszakot és az arra való reagálását is. Bemutatom röviden három konkurensét a piacon, majd rátérek a rendezvényszervezési tevékenységére. Egy már lezajlott rendezvényén, a Gatsby Night bálján keresztül mutatom be szervezést egészen a lebonyolításig. Végezetül a rendezvényközpontjáról készített SWOT analízissel rámutatok legnagyobb erősségeire és gyengeségeire, illetve jövőbeni esetleges lehetőségeire és veszteségeire.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Róbert Nóra
Belső
Mestertanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: Haris Catering Kft., rendezvények, rendezvényközpont, rendezvényszervezés, tematikus
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 25. 17:13
Last Modified: 2022. Jul. 25. 17:13

Actions (login required)

View Item View Item