Rácsai Anna (2022) A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai .pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (896kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám elején röviden ismertetem a rendezvényszervezéshez tartozó fogalmi meghatározásokat és hozzájuk tartozó csoportosításokat. Ezt követően bemutatom magát a céget, az épület történetét, a szervezeti felépítését és mindemellett kitérek arra is, hogy mi a Gatsby Night rendezvényüknek tematikája. A következő fejezetben bemutatom vizsgálati módszereimet, amiket alkalmazok dolgozatom során. Az eredmények rész két táblázat elemzésével kezdődik a szórakoztató rendezvények szám adataival kapcsolatban. Ezután a Haris Park régen és most fejezetben megvizsgálom, hogy miben változott a park a nyitás óta, majd ismertetem a pandémia alatti időszakot és az arra való reagálását is. Bemutatom röviden három konkurensét a piacon, majd rátérek a rendezvényszervezési tevékenységére. Egy már lezajlott rendezvényén, a Gatsby Night bálján keresztül mutatom be szervezést egészen a lebonyolításig. Végezetül a rendezvényközpontjáról készített SWOT analízissel rámutatok legnagyobb erősségeire és gyengeségeire, illetve jövőbeni esetleges lehetőségeire és veszteségeire.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Haris Catering Kft., rendezvények, rendezvényközpont, rendezvényszervezés, tematikus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 17:13 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 17:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |