Takács Lilla (2022) A sörforradalom Magyarországon, a Szent András Sörfőzde szemszögéből. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Takács Lilla_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
A sörforradalom egy hazánkban 1990-ben kezdődött jelenség, amely a mai napig tart, és egyre csak fejlődik. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy pont napjainkban jutottunk el oda, hogy már egyre izgalmasabb összeállításoknak lehetünk tanúi. Szakdolgozatomban kutatni fogom a sörforradalom alakulását hazánkban, egy kisebb kitekintéssel világi szinten. Ezután áttérek a Szent András sörfőzdére, az ő szemszögükből is megvizsgálom az évek múlását, a fejlődésüket, és hogy most hol tartanak a többi főzdéhez képest, illetve a kezdeti szakaszhoz képest. Megvizsgálom, hogy a piacon belül hol, helyezkednek el, mikor kezdtek el terjeszkedni, és merre tart ez a fejlődés, illetve, hogy mit tett a főzdével a covid és a jelenlegi helyzet.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | kézműves sör, sör, Szent András, turizmus, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Last Modified: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |