IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül

Vizi Beáta (2022) IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of PROJEKTMUNKA-Vizi Beáta.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA-Vizi Beáta.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Projektmunkámban bemutatom a jelenlegi munkahelyemet, az Örs vezér tere-i IKEA Svéd éttermét és azon belül pedig az ott folytatott munkámat. Jelenleg Éttermi vezetőként dolgozom, mindennapi feladataim közé tartozik az étterem teljeskörű vezetése és a rendezvényeink megszervezése, lebonyolítása. A témám az IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Idén én lettem a projektfelelőse ennek a programnak a megszervezésének. A Midsommar a svédek legnagyobb nyári ünnepe, melyet júniusban tartanak és a legrövidebb éjszakát ünneplik ilyenkor. Zenés, táncos mulatságokat szerveznek, az egész napot a szabadban töltik és hagyományos svéd finomságokat esznek. Nekünk, mint svéd étteremnek az egyik célunk a hagyományos svéd ünnepek megtartása, hogy svédségünkkel erősítsük a márkát. Az ezzel járó folyamatokat mutattam be, melyet csapatom segítségével hajtottunk létre.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Sóvári Katalin
Belső
Mestertanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: csoportmunka, kommunikáció, marketingstratégiák, programcsomag(ok), rendezvény(ek), vezetés és szervezés
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 25. 17:13
Last Modified: 2022. Jul. 25. 17:13

Actions (login required)

View Item View Item