Vizi Beáta (2022) IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
PROJEKTMUNKA-Vizi Beáta.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Projektmunkámban bemutatom a jelenlegi munkahelyemet, az Örs vezér tere-i IKEA Svéd éttermét és azon belül pedig az ott folytatott munkámat. Jelenleg Éttermi vezetőként dolgozom, mindennapi feladataim közé tartozik az étterem teljeskörű vezetése és a rendezvényeink megszervezése, lebonyolítása. A témám az IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Idén én lettem a projektfelelőse ennek a programnak a megszervezésének. A Midsommar a svédek legnagyobb nyári ünnepe, melyet júniusban tartanak és a legrövidebb éjszakát ünneplik ilyenkor. Zenés, táncos mulatságokat szerveznek, az egész napot a szabadban töltik és hagyományos svéd finomságokat esznek. Nekünk, mint svéd étteremnek az egyik célunk a hagyományos svéd ünnepek megtartása, hogy svédségünkkel erősítsük a márkát. Az ezzel járó folyamatokat mutattam be, melyet csapatom segítségével hajtottunk létre.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | csoportmunka, kommunikáció, marketingstratégiák, programcsomag(ok), rendezvény(ek), vezetés és szervezés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Last Modified: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |