IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül

Vizi Beáta (2022) IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of PROJEKTMUNKA-Vizi Beáta.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA-Vizi Beáta.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban bemutatom a jelenlegi munkahelyemet, az Örs vezér tere-i IKEA Svéd éttermét és azon belül pedig az ott folytatott munkámat. Jelenleg Éttermi vezetőként dolgozom, mindennapi feladataim közé tartozik az étterem teljeskörű vezetése és a rendezvényeink megszervezése, lebonyolítása. A témám az IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Idén én lettem a projektfelelőse ennek a programnak a megszervezésének. A Midsommar a svédek legnagyobb nyári ünnepe, melyet júniusban tartanak és a legrövidebb éjszakát ünneplik ilyenkor. Zenés, táncos mulatságokat szerveznek, az egész napot a szabadban töltik és hagyományos svéd finomságokat esznek. Nekünk, mint svéd étteremnek az egyik célunk a hagyományos svéd ünnepek megtartása, hogy svédségünkkel erősítsük a márkát. Az ezzel járó folyamatokat mutattam be, melyet csapatom segítségével hajtottunk létre.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: csoportmunka, kommunikáció, marketingstratégiák, programcsomag(ok), rendezvény(ek), vezetés és szervezés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 17:13
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 17:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet