Sós Dániel (2022) A vendéglátás története, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Sós Dániel Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
A dolgozat, egy történelmi összefoglalója, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vendéglátásnak. Bevezetésként egy globális történelmi összefoglalóval, a jobb kontextus miatt. Nevesebb vendéglátó egységek, mint például: Palotaszálló nagyobb népcsoportok Matyók, vizsgálata, történelmi áttekintése. Fontosabb területek gasztronómiai és kúltúrális vizsgálata mint például a Bodrogköz. Történelmi áttekintés utáni összefoglaló, a vendéglátás és a gasztronómia alakulásának értékelése.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | gasztronómia, gasztrotörténet, szállodaipar, történelem, vendéglátás |
SWORD Depositor: | User Archive |
Depositing User: | User Archive |
Date Deposited: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Last Modified: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |