Vasvári Adél (2022) Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
Projektmunka - Vasvári Adél.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Választott gyakorlati helyszínem - a szüleim által üzemeltetett - Boszorkánykonyha névre hallgató mozgóbüfé. Úgy gondolom emiatt nagyobb lehetőséget nyújtott számomra, hogy jobban belelássak a vendéglátás rejtelmeibe és szépségeibe. Ez is indokolja a témaválasztásomat. A kutatásom fő célja az volt, hogy megtudjam, hogy mennyire is népszerűek a street food-os ételek hazánkban. Kutatásaimat kérdőív és interjú segítségével készítettem. A kérdőívemet igyekeztem minden korosztályhoz eljuttatni. Az interjút a Boszorkánykonyha tulajdonosával készítettem. Az interjúban adott válaszok és a kérdőív alapján arra a következtetésre jutottam, hogy országunkban egyre nagyobb teret hódít a street food irányzat. Elmondható, hogy a projektmunkámban bemutatott Boszorkánykonyha, és a vele azonos nézeteket valló, street-food irányzatot képviselő társainak (food-track-oknak) szolgáltatásaira napjainkban egyre nagyobb szükség van. Nem csak a gyorsan, a vendég szeme láttára elkészült, finom ételeknek köszönhető csak ez, hanem felgyorsult életvitelünknek, rohanó világunknak is.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | élelmiszerfogyasztás, gasztronómia, gasztrotörténet, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Last Modified: | 2022. Jul. 25. 17:13 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |