Vendéglátás a szálláshelyeken

Neczli Ervin Zsolt (2022) Vendéglátás a szálláshelyeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka-Neczli Ervin Zsolt-T5HHRG.pdf] PDF
Projektmunka-Neczli Ervin Zsolt-T5HHRG.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Konzultáció igazolólap.pdf] PDF
Konzultáció igazolólap.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (767kB)
[thumbnail of Eredetiségi nyilatkozat.pdf] PDF
Eredetiségi nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (313kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám legfőbb célja, hogy rajta keresztül bemutathassam a gyakorlati helyemül választott Best Western Plus Lakeside Hotelt. Hogy betekintést tudjak nyújtani a szerkezeti , valamint fizikális felépítésébe mivel hazánkban ez az egyetlen Best Western szálloda. A munkám másik témája, a gasztronómia és annak rövid történelmi áttekintése, valamint annak fontossága és ráhatása a mai világra. Természetesen szintén céljának tekintem a bemutatott témákat véleményezése és esetenként fejlesztési javaslataim megfogalmazását.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bándoli Attila István
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Accent Hotels, best western, gasztronómia, szálloda, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 17:13
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 17:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet