Neczli Ervin Zsolt (2022) Vendéglátás a szálláshelyeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projektmunka-Neczli Ervin Zsolt-T5HHRG.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Konzultáció igazolólap.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (767kB) |
|
PDF
Eredetiségi nyilatkozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (313kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkám legfőbb célja, hogy rajta keresztül bemutathassam a gyakorlati helyemül választott Best Western Plus Lakeside Hotelt. Hogy betekintést tudjak nyújtani a szerkezeti , valamint fizikális felépítésébe mivel hazánkban ez az egyetlen Best Western szálloda. A munkám másik témája, a gasztronómia és annak rövid történelmi áttekintése, valamint annak fontossága és ráhatása a mai világra. Természetesen szintén céljának tekintem a bemutatott témákat véleményezése és esetenként fejlesztési javaslataim megfogalmazását.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Accent Hotels, best western, gasztronómia, szálloda, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 17:13 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 17:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |