Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből

Varga Dóra (2022) Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of BGE- projektmunka 2022..pdf] PDF
BGE- projektmunka 2022..pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. A projektmunkám első részében a rendezvények világába engedek betekintést, míg a második részben  pedig a gasztronómia kerül előtérbe.A Donautica Étterem & Hotel egyedi rendezvényei és gasztronómiája is helyt kapott a projektmunkámban.  Primer módszerként az interjút választottam, amelyben három személy nyújtott segítséget. Míg szekunder módszerként a szakirodalomat választottam. Úgy gondolom, hogy így egy kerek kép tárult az olvasó elé. A Donautica Étterem & Hotel Tolna megyében található egy vidéki városban. Így  természetesen a vidéki ízek és italok is megjelennek a sorok között. A hungarikumok is előfordulnak a dolgozatomban, mivel ezek közül a vendéglátásban is sok étel és ital megtalálható.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Bártfai Endre
Belső
óraadó tanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: gasztronómia, hungarikum, rendezvény(ek), szállodák, à la carte
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 25. 17:10
Last Modified: 2022. Jul. 25. 17:10

Actions (login required)

View Item View Item