Varga Dóra (2022) Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
BGE- projektmunka 2022..pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. A projektmunkám első részében a rendezvények világába engedek betekintést, míg a második részben pedig a gasztronómia kerül előtérbe.A Donautica Étterem & Hotel egyedi rendezvényei és gasztronómiája is helyt kapott a projektmunkámban. Primer módszerként az interjút választottam, amelyben három személy nyújtott segítséget. Míg szekunder módszerként a szakirodalomat választottam. Úgy gondolom, hogy így egy kerek kép tárult az olvasó elé. A Donautica Étterem & Hotel Tolna megyében található egy vidéki városban. Így természetesen a vidéki ízek és italok is megjelennek a sorok között. A hungarikumok is előfordulnak a dolgozatomban, mivel ezek közül a vendéglátásban is sok étel és ital megtalálható.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | gasztronómia, hungarikum, rendezvény(ek), szállodák, à la carte |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 25. 17:10 |
Last Modified: | 2022. Jul. 25. 17:10 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |