Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből

Varga Dóra (2022) Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of BGE- projektmunka 2022..pdf] PDF
BGE- projektmunka 2022..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. A projektmunkám első részében a rendezvények világába engedek betekintést, míg a második részben  pedig a gasztronómia kerül előtérbe.A Donautica Étterem & Hotel egyedi rendezvényei és gasztronómiája is helyt kapott a projektmunkámban.  Primer módszerként az interjút választottam, amelyben három személy nyújtott segítséget. Míg szekunder módszerként a szakirodalomat választottam. Úgy gondolom, hogy így egy kerek kép tárult az olvasó elé. A Donautica Étterem & Hotel Tolna megyében található egy vidéki városban. Így  természetesen a vidéki ízek és italok is megjelennek a sorok között. A hungarikumok is előfordulnak a dolgozatomban, mivel ezek közül a vendéglátásban is sok étel és ital megtalálható.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bártfai Endre
Belső
óraadó tanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: gasztronómia, hungarikum, rendezvény(ek), szállodák, à la carte
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 17:10
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 17:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet