Varga Dóra (2022) Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
BGE- projektmunka 2022..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Rendezvények és a gasztronómia kapcsolata a Donautica Étterem & Hotel****Superior szemszögéből. A projektmunkám első részében a rendezvények világába engedek betekintést, míg a második részben pedig a gasztronómia kerül előtérbe.A Donautica Étterem & Hotel egyedi rendezvényei és gasztronómiája is helyt kapott a projektmunkámban. Primer módszerként az interjút választottam, amelyben három személy nyújtott segítséget. Míg szekunder módszerként a szakirodalomat választottam. Úgy gondolom, hogy így egy kerek kép tárult az olvasó elé. A Donautica Étterem & Hotel Tolna megyében található egy vidéki városban. Így természetesen a vidéki ízek és italok is megjelennek a sorok között. A hungarikumok is előfordulnak a dolgozatomban, mivel ezek közül a vendéglátásban is sok étel és ital megtalálható.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, hungarikum, rendezvény(ek), szállodák, à la carte |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 25. 17:10 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 25. 17:10 |
Actions (login required)
Tétel nézet |