A Front Office tevékenység elemzése a Kreinbacher Birtok példáján keresztül

Szücs Enikő (2022) A Front Office tevékenység elemzése a Kreinbacher Birtok példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Szücs Enikő GCQLKQ projektmunka - BGE.pdf] PDF
Szücs Enikő GCQLKQ projektmunka - BGE.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (990kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám témája a Front Office tevékenység, melyhez gyakorlatomat a Kreinbacher Birtokon végeztem a tavaszi félévben. Munkámban kitérek a vendégek kiszolgálására, a munkafolyamatokra és különböző munkaterületekre, tapasztalataimra, bor és pezsgőkészítésre valamint SWOT elemzést is végeztem illetve a vendégek véleményeit gyűjtöttem össze. Kíváncsi voltam, hogy egy ilyen neves helynek milyen hátrányai vannak vele szemben pedig milyen előnyei. Szakmai gyakorlatom során volt szerencsém mindenféle váratlan helyzeteket megoldani, belelátni a recepción folyó munkálatokba és sok más területtel is kapcsolatba kerültem. Rengeteg vendéggel találkoztam a félév folyamán, egyúttal pedig sok új dolgot tanulhattam mind a munkatársaim, mind a vendégek által.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Fábián Tamás
Belső
Mesteroktató; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: borászat, fine dining, recepció, szálloda, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 25. 17:10
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 25. 17:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet