A korona vírus járvány hatása a rendezvényekre a Touché Event Kft. példája alapján

Szkala Dóra (2022) A korona vírus járvány hatása a rendezvényekre a Touché Event Kft. példája alapján. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of Szkala Dóra_Korona vírus járvány hatása a rendezvényekre másolata.pdf] PDF
Szkala Dóra_Korona vírus járvány hatása a rendezvényekre másolata.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (876kB)

Abstract

Dolgozatomban arra keresem a választ, hogy a kutatásomban vizsgált cég – gyakorlati helyem – gazdasági helyzetére, munkamoráljára, pénzügyi hátterére, keresletére és munkavállalóira milyen hatással volt a korona vírus megpróbáltató időszaka. Projektmunkám első moduljában ismertetni szeretném a rendezvényszervezés fogalmi meghatározásait, majd kifejtem a rendezvények típusait és egy ügynökség szervezeti felépítését. A szakirodalmi fejezetek szemléltetése után a projektmunka fő kérdése kerül megfogalmazásra: hogyan hatott a járvány helyzet a rendezvényekre? Először is a koronavírus kialakulása és a korlátozások kezdetleges hatásai kerülnek elemzésre. Ezt követően illusztrálni szeretném a társadalom viszonyát a vírus alatti rendezvényekhez. Számos közvélemény figyelembevétele után következtetéseket vonok le, melyek segítik átlátni kutatásom lényegét.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: cégelemzés, gazdasági válság, koronavírus-járvány (COVID-19), rendezvényszervezés, vállalati szakmai rendezvények
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 25. 17:09
Last Modified: 2022. Jul. 25. 17:09

Actions (login required)

View Item View Item