Akevert italok fogyasztása Magyarországon

Ganbold Tana (2022) Akevert italok fogyasztása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Ganbold_Tana_Szakdolgozat.pdf] PDF
Ganbold_Tana_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (996kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom témájának kiválasztása során, fontos volt számomra, hogy aktuális legyen. Budapest egyik vonzereje azok a vendéglátóhelyek, amely ital orientáltak, legyen szó a körúti kocsmákról, vagy az éjszakai szórakozóhelyekről. Ezenkívül fontos szempont volt az is, hogy szívesen írjak a választott témáról, amivel kapcsolatban készséggel végzem a hozzátartozó kutatásomat. így esett a választás a kevert italokról, amelyet személyesen is tapasztalhattam, hogy népszerűséggel rendelkezik Magyarországon, jellemzően a fővárosban Budapesten.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Tóth Gábor
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: alkoholizmus, turisztika, turizmus, vendéglátás, Y generáció
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:27
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet