Az online hirdetéskezelés kialakítása és szükségessége adott vállalkozáson keresztül

Novák Rajmund (2022) Az online hirdetéskezelés kialakítása és szükségessége adott vállalkozáson keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of novákrajmundrtoatvs.pdf] PDF
novákrajmundrtoatvs.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (661kB)

Abstract

A dolgozatom szeretném bemutatni, hogyan kell és hogyan érdemes kialakítani egy Google kampányt, amelyben sorra veszem azokat a tényezőket, amiket eszközölnie kell egy vállalkozásnak ahhoz, hogy a hirdetéskezelései sikeresen és megbízhatóan működjenek a jövőben is. Fontos ilyen téren egy megfelelő weblap kialakítása, majd aldomain címeken létrehozni olyan sales oldalakat, amelyek segítségével megnövekedhetnek a keresés, illetve kattintás számok a szervezet irányába, és a későbbiekben ezek segítségével új fogyasztókat, vevői kört tudhatnak majd magukénak. Így a dolgozatom első felében szeretném bemutatni a részletes menetét annak, hogyan jönnek létre az online marketinghez szükséges tartalmak, illetve a második felében arra szeretnék kitérni, hogy miért fontos az online jelenlét, hisz a piacon nem egyedül van jelen a vállalat, és részletes kutatást kell végezni a versenytársak online térben való pozíciójáról és aktivitásáról, hiszen ha erős online marketinggel rendelkeznek a  webes felületeken, akkor az általam választott vállalatnak is hasonló tevékenységeket kell eszközölnie a piacon jelenleg elfoglalt helyének megerősítésében és fenntartásában.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Kereskedelem és marketing

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Molnár Zsolt
Belső
Mesteroktató; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: hirdetési tevékenység, honlap - weblap, internetmarketing, közösségi média, online marketing, versenytársak elemzése
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 15. 11:26
Last Modified: 2022. Jul. 15. 11:26

Actions (login required)

View Item View Item