Horváth Bálint (2022) A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Horváth_Bálint_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Ahhoz nem férhet kétség, hogy a Michelin Guide a gasztronómia világának legmeghatározóbb étteremkalauza. Hatással van a világ legjobb éttermeinek életére Rio de Janeirotól Tokióig, csakúgy, mint a magyar fine dining éttermek világára, illetve hazánk gasztronómiájának egészére. A világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d' Or-nak vendéglátásra gyakorolt hatásai szintén megkérdőjelezhetetlenek. Ezeknek a hatásoknak vizsgálatát végzem el szakdolgozatomban.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Bocuse d'Or, csúcsgasztronómia, fine dining, magyar gasztronómia, Michelin Guide, Michelin-csillag |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 15. 11:26 |
Last Modified: | 2022. Jul. 15. 11:26 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |