A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején

Klinkó Anna (2022) A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of FPG1ZA_Klinkó Anna_2022.pdf] PDF
FPG1ZA_Klinkó Anna_2022.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (658kB)

Abstract

A dolgozatom a Corvina Pary Service rendezvényszervező és catering cég működéséről szól. A szakirodalmi részben a rendezvényszervezés alapfogalmai, az online rendezvények és a koronavírus járvány áttekintése történik. Szerepel benne, hogy egy ilyen vállalkozásnak milyen marketing lehetőségei vannak, kitérve a social media világára. És egy rövid kitekintés a fenntartható rendezvényszervezés kapcsán is előkerül. Az eredmény rész interjú források alapján bemutatja, hogy a koronavírus járvány alatt hogyan működött a vállalkozás. Általános szervezési folyamatok, valamint a versenytársak elemzése és egy SWOT analízisen keresztül ismerhető meg továbbá a cég működése és versenyképessége a magyar rendezvénypiacon.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Szeidl Klaudia
Belső
egyetemi tanársegéd; Turizmus Tanszék; KVIK

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: cégismertetés, értékesítés, koronavírus-járvány (COVID-19), marketing, rendezvényszervezés, versenyképesség
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 15. 11:26
Last Modified: 2022. Jul. 15. 11:26

Actions (login required)

View Item View Item