A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején

Klinkó Anna (2022) A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of FPG1ZA_Klinkó Anna_2022.pdf] PDF
FPG1ZA_Klinkó Anna_2022.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (658kB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatom a Corvina Pary Service rendezvényszervező és catering cég működéséről szól. A szakirodalmi részben a rendezvényszervezés alapfogalmai, az online rendezvények és a koronavírus járvány áttekintése történik. Szerepel benne, hogy egy ilyen vállalkozásnak milyen marketing lehetőségei vannak, kitérve a social media világára. És egy rövid kitekintés a fenntartható rendezvényszervezés kapcsán is előkerül. Az eredmény rész interjú források alapján bemutatja, hogy a koronavírus járvány alatt hogyan működött a vállalkozás. Általános szervezési folyamatok, valamint a versenytársak elemzése és egy SWOT analízisen keresztül ismerhető meg továbbá a cég működése és versenyképessége a magyar rendezvénypiacon.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Szeidl Klaudia
Belső
egyetemi tanársegéd; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cégismertetés, értékesítés, koronavírus-járvány (COVID-19), marketing, rendezvényszervezés, versenyképesség
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:26
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet