Klinkó Anna (2022) A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
FPG1ZA_Klinkó Anna_2022.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (658kB) |
Abstract
A dolgozatom a Corvina Pary Service rendezvényszervező és catering cég működéséről szól. A szakirodalmi részben a rendezvényszervezés alapfogalmai, az online rendezvények és a koronavírus járvány áttekintése történik. Szerepel benne, hogy egy ilyen vállalkozásnak milyen marketing lehetőségei vannak, kitérve a social media világára. És egy rövid kitekintés a fenntartható rendezvényszervezés kapcsán is előkerül. Az eredmény rész interjú források alapján bemutatja, hogy a koronavírus járvány alatt hogyan működött a vállalkozás. Általános szervezési folyamatok, valamint a versenytársak elemzése és egy SWOT analízisen keresztül ismerhető meg továbbá a cég működése és versenyképessége a magyar rendezvénypiacon.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | cégismertetés, értékesítés, koronavírus-járvány (COVID-19), marketing, rendezvényszervezés, versenyképesség |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 15. 11:26 |
Last Modified: | 2022. Jul. 15. 11:26 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |