Klinkó Anna (2022) A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
FPG1ZA_Klinkó Anna_2022.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (658kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatom a Corvina Pary Service rendezvényszervező és catering cég működéséről szól. A szakirodalmi részben a rendezvényszervezés alapfogalmai, az online rendezvények és a koronavírus járvány áttekintése történik. Szerepel benne, hogy egy ilyen vállalkozásnak milyen marketing lehetőségei vannak, kitérve a social media világára. És egy rövid kitekintés a fenntartható rendezvényszervezés kapcsán is előkerül. Az eredmény rész interjú források alapján bemutatja, hogy a koronavírus járvány alatt hogyan működött a vállalkozás. Általános szervezési folyamatok, valamint a versenytársak elemzése és egy SWOT analízisen keresztül ismerhető meg továbbá a cég működése és versenyképessége a magyar rendezvénypiacon.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cégismertetés, értékesítés, koronavírus-járvány (COVID-19), marketing, rendezvényszervezés, versenyképesség |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 15. 11:26 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 15. 11:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |