Kaszab Bence (2022) Négy szálláshely intézkedéseinek összehasonlító elemzése a Covid-19 járvány alatt. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Kaszab_Bence_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
A dolgozatom fő témája a különböző profillal rendelkező kereskedelmi szálláshelyek Covid-19 ellen tett intézkedései. Kutatásom során végigvettem négy szálláshely stratégiáját, mellyel a koronavírus okozta válsághelyzetből igyekeztek talpra állni. Dolgozatom célja, hogy megállapítsam van-e különbség a pandémia hatásainak az eltérő típusú szálláshelyek esetében, illetve volt-e olyan szálláshelytípus, amely profiljából fakadóan előnyösebb helyzetben volt, mint vetélytársai. Vizsgálataim során mélyinterjút készítettem mind a négy szálláshellyel és próbáltam kideríteni, hogy melyikőjük reagált a legjobban a krízishelyzetre.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Kereskedelmi szálláshely, koronavírus, Reagálás, reziliencia, szálloda, turizmus, válságmenedzsment |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 15. 11:26 |
Last Modified: | 2022. Jul. 15. 11:26 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |