Kaszab Bence (2022) Négy szálláshely intézkedéseinek összehasonlító elemzése a Covid-19 járvány alatt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Kaszab_Bence_szakdolgozat.pdf [thumbnail of Kaszab_Bence_szakdolgozat.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Kaszab_Bence_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatom fő témája a különböző profillal rendelkező kereskedelmi szálláshelyek Covid-19 ellen tett intézkedései. Kutatásom során végigvettem négy szálláshely stratégiáját, mellyel a koronavírus okozta válsághelyzetből igyekeztek talpra állni. Dolgozatom célja, hogy megállapítsam van-e különbség a pandémia hatásainak az eltérő típusú szálláshelyek esetében, illetve volt-e olyan szálláshelytípus, amely profiljából fakadóan előnyösebb helyzetben volt, mint vetélytársai. Vizsgálataim során mélyinterjút készítettem mind a négy szálláshellyel és próbáltam kideríteni, hogy melyikőjük reagált a legjobban a krízishelyzetre.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Kereskedelmi szálláshely, koronavírus, Reagálás, reziliencia, szálloda, turizmus, válságmenedzsment | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive | 
| Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 15. 11:26 | 
| Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 15. 11:26 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
