A vendégelégedettség - mérésben való részvételi hajlandóság vizsgálata egy gyorsétterem esetében

Erdélyi Boglárka Anna (2022) A vendégelégedettség - mérésben való részvételi hajlandóság vizsgálata egy gyorsétterem esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of PROJEKTMUNKA..pdf] PDF
PROJEKTMUNKA..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám témájául a vendégelégedettség mérését és annak vizsgálatát választottam. Számomra a vendéglátás ezen része mindig is érdekes volt, hiszen 5 éve dolgozom a vendéglátásban és napi szinten találkozom ezzel a témával, mivel az étterem ahol dolgozom nagy figyelmet fordít arra, hogy maximális legyen a vevői elégedettség. Projektmunkámban részletesebben kifejtek pár szakmai információkkal kapcsolatos témát, elégedettségi mérőket vizsgálok, valamint számos könyv és cikk átolvasása után értelmet adok magának az elégedettség fogalmának. Kutatásom során készítettem egy kérdőívet, amelyben arra voltam kíváncsi, hogy az emberek mennyire hajlandóak részt venni elégedettségi mérések kitöltésében, illetve a szakmai gyakorlóhelyem vásárlói visszajelzését mutattam be, és pár kérdést tettem fel vele kapcsolatban, majd a fontosabb kérdésekre adott válaszokat bővebben ki is fejtettem. Végül sokat írtam magáról arról, hogy milyen a vendégélmény a szakmai gyakorlóhelyemen, hogyan folyik a háttérmunka annak érdekében, hogy a fogyasztók megkapják az általuk elvárt minőséget és maximális legyen a vevői elégedettség. A végén összegzésként jellemeztem a gyakorlóhelyemen eltöltött időszakot, illetve az egész kutatásomat és a szakirodalmi témákat.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: elégedettségvizsgálat, fogyasztói elégedettség - vásárlói elégedettség, fogyasztói elégedettség mérése, vendéglátás, vevői elégedettség index
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:26
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet