A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból

Czapák Viktória (2022) A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka Czapák Viktória.pdf] PDF
Projektmunka Czapák Viktória.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (603kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám témája a gyakorlati helyem főétel választékának bemutatás konyhatechnológiai szempontból. A dolgozat elkészítése alatt azt vizsgáltam meg, hogy a konyhán milyen főételek készülnek és ezekhez milyen konyhatechnológiákat alkalmaznak. Megvizsgáltam még azt is, hogy ezek közül a technológiák közül melyek hagyományosak és melyek innovatívak. Illetve, hogy a hagyományos technológiákat milyen módon lehet kímélőbbé tenni. A kutató munkám során pedig külön kitértem a fentebb említett technológiák átfogó elemzésére, illetve, hogy melyik technológiákhoz milyen gépek vagy berendezések szükségesek.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: főétel, hotel, konfitálás, konyhatechnológia, sous vide
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:25
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet