Czapák Viktória (2022) A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projektmunka Czapák Viktória.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (603kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkám témája a gyakorlati helyem főétel választékának bemutatás konyhatechnológiai szempontból. A dolgozat elkészítése alatt azt vizsgáltam meg, hogy a konyhán milyen főételek készülnek és ezekhez milyen konyhatechnológiákat alkalmaznak. Megvizsgáltam még azt is, hogy ezek közül a technológiák közül melyek hagyományosak és melyek innovatívak. Illetve, hogy a hagyományos technológiákat milyen módon lehet kímélőbbé tenni. A kutató munkám során pedig külön kitértem a fentebb említett technológiák átfogó elemzésére, illetve, hogy melyik technológiákhoz milyen gépek vagy berendezések szükségesek.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | főétel, hotel, konfitálás, konyhatechnológia, sous vide |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 15. 11:25 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 15. 11:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |