A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében

Hegyi Ábel (2022) A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban megvizsgáltam a kézműves italok helyzetét mind hazánkban, mind a világ különböző részein. Egészen ezeknek az italkülönlegességeknek a kialakulásától a történetükön keresztül a mai helyzetükig társadalmunkban. A különböző szakirodalmakból, illetve saját kutatásom alapján megfogalmaztam, hogy mit is jelent a kézműves ital kifejezés az egyes italcsoportokban és milyen szerepet töltenek be jelenleg a piacon. A téma iránti érdeklődés késztetett, hogy minél jobban megismerjem a témakört és kutassak a különböző kézműves termékek után.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: craft, főzde, italok, kézműves, népszerűség
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:25
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet