Hegyi Ábel (2022) A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Szakdolgozatomban megvizsgáltam a kézműves italok helyzetét mind hazánkban, mind a világ különböző részein. Egészen ezeknek az italkülönlegességeknek a kialakulásától a történetükön keresztül a mai helyzetükig társadalmunkban. A különböző szakirodalmakból, illetve saját kutatásom alapján megfogalmaztam, hogy mit is jelent a kézműves ital kifejezés az egyes italcsoportokban és milyen szerepet töltenek be jelenleg a piacon. A téma iránti érdeklődés késztetett, hogy minél jobban megismerjem a témakört és kutassak a különböző kézműves termékek után.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | craft, főzde, italok, kézműves, népszerűség |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 15. 11:25 |
Last Modified: | 2022. Jul. 15. 11:25 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |