A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében

Hegyi Ábel (2022) A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Szakdolgozatomban megvizsgáltam a kézműves italok helyzetét mind hazánkban, mind a világ különböző részein. Egészen ezeknek az italkülönlegességeknek a kialakulásától a történetükön keresztül a mai helyzetükig társadalmunkban. A különböző szakirodalmakból, illetve saját kutatásom alapján megfogalmaztam, hogy mit is jelent a kézműves ital kifejezés az egyes italcsoportokban és milyen szerepet töltenek be jelenleg a piacon. A téma iránti érdeklődés késztetett, hogy minél jobban megismerjem a témakört és kutassak a különböző kézműves termékek után.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: craft, főzde, italok, kézműves, népszerűség
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 15. 11:25
Last Modified: 2022. Jul. 15. 11:25

Actions (login required)

View Item View Item