Hegyi Ábel (2022) A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban megvizsgáltam a kézműves italok helyzetét mind hazánkban, mind a világ különböző részein. Egészen ezeknek az italkülönlegességeknek a kialakulásától a történetükön keresztül a mai helyzetükig társadalmunkban. A különböző szakirodalmakból, illetve saját kutatásom alapján megfogalmaztam, hogy mit is jelent a kézműves ital kifejezés az egyes italcsoportokban és milyen szerepet töltenek be jelenleg a piacon. A téma iránti érdeklődés késztetett, hogy minél jobban megismerjem a témakört és kutassak a különböző kézműves termékek után.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | craft, főzde, italok, kézműves, népszerűség |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 15. 11:25 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 15. 11:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |