Customer Satisfaction in the Boutique Hotel: A Case Study in Stories Hotel Budapest

Dewantoro Ganang Bagus (2022) Customer Satisfaction in the Boutique Hotel: A Case Study in Stories Hotel Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Customer Satisfaction in the Boutique Hotel A Case Study in Stories Hotel Budapest.pdf]
Előnézet
PDF
Customer Satisfaction in the Boutique Hotel A Case Study in Stories Hotel Budapest.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of Declaration.pdf] PDF
Declaration.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (70kB)

Absztrakt (kivonat)

Customer satisfaction and service quality are crucial components of any strategy for achieving competitive advantage and retaining customers. Additionally, customer satisfaction and service quality are vital aspects as an accomplishment for most organization.Thus, SERVQUAL is used to determine which factors have already made the guest satisfied, and to track the performance development. The SERVQUAL scale by Parasuraman et al. (1988) was used as the principal survey instrument. Throughout the findings, most of the guests who have ever stayed in Stories Boutique Hotel indicated the service which is served has made them satisfied. Additionally, the results suggested that the responsiveness dimension (staff with strong communication skills and a friendly attitude) had a substantial effect on guest satisfaction. Moreover, in terms of tangible dimension management must continue to manage the hotel''s cleanliness because it is critical for the service industry and hygiene otherwise, the hotel''s rating or classification as a hotel may be lowered.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-menedzsment

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Karakasné Morvay Klára
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Boutique Hotel, customer satisfaction, customer service, full-service, Hotel Guest, Loyal Customer, service quality
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:25
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:25
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/40128

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet