Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában

Gulyás Laura (2022) Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Gulyás_Laura_projektmunka.pdf] PDF
Gulyás_Laura_projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (905kB)

Absztrakt (kivonat)

Egy nyitó étterem lehetőségeit és nehézségeit tapasztalhattam meg közvetlen közelről. Egy kevésbé frekventált mások által nem igen ismert hely óriási kihívást jelent a vendéglátó marketing szempontjából. Amivel el is éreztünk a téma választásom indoklásához, hiszen az elmúlt egy évemben végig szemlélhettem, egy újonnan nyílt étterem fellendítését szolgáló eszközöket, terveket, véleményeket és eredményeket a marketing viszonylatában. Az étteremben két szemléleti mód van jelen, miszerint a marketin fontossága kiemelkedő a mai világ vendéglátásában és a szembe menő érvek, melyek azt próbálják érvényesíteni, hogy az elégedett vendég újabb elegendő vendéget hoz. Dolgozatom ezen a két vonalon kívánom prezentálni és ezek által bemutatni a marketinget a vendéglátásban. Kutatási eszközként a mély interjút választottam, azon belül is olyan két személyt kértem fel ennek teljesítésére, akik eddigi megfigyeléseim alapján ellentétes nézettel rendelkeznek a marketinggel, reklámmal kapcsolatban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: direkt marketing, étterem, online marketing, online reklám, reklám
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:24
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet