A Kisfaludy Program keretében megvalósult projekt bemutatása

Elter Izabella Anna (2022) A Kisfaludy Program keretében megvalósult projekt bemutatása. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of Elter_Izabella_Anna_Projektmunka_2022.pdf] PDF
Elter_Izabella_Anna_Projektmunka_2022.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Projektmunkám témájának a turisztikai kis- és középvállalkozások támogatását választottam. Az Európai Unióhoz való csatlakozással Magyarország is részesül az unió által biztosított támogatásokból, így a kis- és középvállalkozói szektor is részesül ebből. Az unió, így hazánk is a kkv-k támogatását, fejlesztését fontosnak találja, hiszen ez adja a gazdaság gerincét az Európai Unióban. A turizmus fejlesztése szintén nagyon fontos hazánk számára, így létrejött a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia, majd az átdolgozott változata a Turizmus 2.0. Az NTS egyik alappillére a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program, mely foglalkozik a szállásfejlesztéssel, vendéglátás fejlesztésével, programok, attrakciók fejlesztésével, valamint az infrastruktúra fejlesztésével. Szakmai gyakorlatomat egy panzióban töltöttem, mely a Kisfaludy Program keretében épült fel.  Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program, Szálláshelyfejlesztés, Szálláshelyek létesítése Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségeiben konstrukció főbb szempontjai, kritériumai alapján mutatom be a panzió létesítését.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Dr. Szalók Csilla
Belső
főiskolai tanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: Balaton turisztikai régió, kis- és középvállalkozás - KKV, Kisfaludy program, turizmusfejlesztés, uniós támogatás
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Jul. 15. 11:24
Last Modified: 2022. Jul. 15. 11:24

Actions (login required)

View Item View Item