Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai

Bukris Gréta (2022) Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bukris Gréta HU2NBV.pdf] PDF
Bukris Gréta HU2NBV.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Eredetiség nyilatkozat.pdf] PDF
Eredetiség nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (432kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozat a Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságait mutatja be. Hogy a temékeke vagy szolgáltatások hogy kerülhetnek a hungarikumok közé. Milyen törvények és előrírások vonatkoznak rájuk. Legfőképp a Csabai kolbászon kersztül van ez jobban szemléltetve. Milyen eljárással, gyártással készülnek, milyen sajátossággal rendelkezik. Valamin, hogy a kolbász fővárosában milyen szerepet játszik. A dolgozatban bemutatásra kerül az is, hogy milyen piaci versenytársakkal rendelkezik, és ezek közül a Csabai kolbásznak milyen előnye van.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kulcsar Janosné
Belső
óraadó tanár; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: árujelző, értékesítés, jelölés, minőségdíj, reklámeszközök
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:23
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet