A ReGe Gyros & Burger kínálatának elemzése

Hazafi Eszter (2022) A ReGe Gyros & Burger kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of A ReGe Gyros  Burger kínálatának elemzése.pdf] PDF
A ReGe Gyros Burger kínálatának elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Ebben a dolgozatban a ReGe Gyros & Burger pomázi gyorsétterem kínálatának és étlapjának elemzése olvasható.  A dolgozat azzal kezdődik, hogy miért választottam ezt a témát, illetve, hogy milyen kérdésekre kerestem a választ, amelyeket egy kérdőív segítségével próbáltam megválaszolni, melynek elemzése és kiértékelése a dolgozat végén olvasható, a konklúzó levonása előtt. Következőkben az olvasó megismerheti általánosságban az éttermet és annak működését. Szó van benne az utcai ételek, vagyis street foodok és a gyorsételek vagyis fast foodok megjelenéséről és elterjedéséről hazánkban, illetve a világon. Betekintést nyerhet az olvasó a török gyros és az amerikai hamburgerek, valamint a francia óriáspalacsinták eredetébe. Továbbá az étlapon szereplő ételek az étteremben történő elkészítésébe is, konyhatechnikai szempontból használt eszközök terén is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: elemzés, étlap, gasztronómia, kínálat, street food
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:22
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet