Hazafi Eszter (2022) A ReGe Gyros & Burger kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
A ReGe Gyros Burger kínálatának elemzése.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Ebben a dolgozatban a ReGe Gyros & Burger pomázi gyorsétterem kínálatának és étlapjának elemzése olvasható. A dolgozat azzal kezdődik, hogy miért választottam ezt a témát, illetve, hogy milyen kérdésekre kerestem a választ, amelyeket egy kérdőív segítségével próbáltam megválaszolni, melynek elemzése és kiértékelése a dolgozat végén olvasható, a konklúzó levonása előtt. Következőkben az olvasó megismerheti általánosságban az éttermet és annak működését. Szó van benne az utcai ételek, vagyis street foodok és a gyorsételek vagyis fast foodok megjelenéséről és elterjedéséről hazánkban, illetve a világon. Betekintést nyerhet az olvasó a török gyros és az amerikai hamburgerek, valamint a francia óriáspalacsinták eredetébe. Továbbá az étlapon szereplő ételek az étteremben történő elkészítésébe is, konyhatechnikai szempontból használt eszközök terén is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | elemzés, étlap, gasztronómia, kínálat, street food |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 15. 11:22 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 15. 11:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |