Morvai Eszter Csilla (2022) Az Invitro Brewing és az Invitro Beer Bar bemutatása a Budapesti sörkultúra tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
| 
              
PDF
 Morvai.Eszter.2022.Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB)  | 
          
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámban szó esik a sör történelméről, a kraft sör fogalmáró, illetve egy interjún keresztűl megtudhatjuk milyen nehézségekkel kell szembe néznie valakinek aki sört szeretne főzni vagy esetleg egy söröző megnyitásán gondolkozik. A kraft sörök egy egész kultúrát hoznak magukkal éppen emiatt ezek nem csupán termékek de közösségformáló erejük is van. A gyakorlati helyem tökéletes alap volt a kutatásomnak, főnökeim és vendégeink szélyében is kiváló szakembereket ismerhettem meg és tanulhattam tőlük.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | kraftsör, sör, söripar, vendéglátás, vendéglátóipar | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive | 
| Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 15. 11:22 | 
| Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 15. 11:22 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
