Hegyi Panna (2022) Rendezvényszervezés a Novotel Budapest Cityben és a Budapest Congress Centerben. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
Hegyi Panna_ Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (861kB) |
Abstract
Szakmai gyakorlatomat a Novotel Budapest Cityben és a Budapest Congress Centerben töltöttem, F&B Event gyakornokként. Az, hogy hogyan valósulnak meg az akár kisebb, akár nagyobb volumenű rendezvé- nyek, rendkívül összetett folyamat. Heteket vagy akár hónapokat is felölelő időszak lehet, míg minden részlet a helyére kerül. Régóta érdekelnek a rendezvényszervezés lépései, hogyan épül fel a rendezvény a legelejétől az utolsó pillanatáig, így nem is volt kérdés, hogy szakmai gyakorlatomat olyan helyen szeretném elvégezni, ahol tapasztalatot gyűjthetek e téren.A projektmunkám célja volt, hogy az alábbi kérdésekre válast kapjak: Milyen szervezeti egységek szükségesek egy rendezvény lebonyolításához? Hogyan épülnek egymásra a szervezeti egységek az egyes események során? Milyen alapelvek mentén épül fel egy rendezvény? Milyen szerepe van a vendéglátásnak a rendezvény ideje alatt? Ezekben, a folyamatok megértésében és prezentálásában segítségemre volt a szálloda ezen részéért felelős személy, a Novotel Budapest City Event Managere, korábban MICE2 Sales Managere.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Accor Hotels, bankett, catering, rendezvényszervezés, szállodák |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Jul. 15. 11:21 |
Last Modified: | 2022. Jul. 15. 11:21 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |