A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben

Kun Zoltán (2022) A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (598kB)

Absztrakt (kivonat)

Maga a vendéglátás, ha folyamatként értelmezzük hagyományosan egy áruforgalmi folyamattal írhatjuk le, ez onnan kapta a megnevezését, hogy elemei az alapanyagok a vásárolt áru feldolgozásával kapcsolatosak, a szolgáltatásokat kivéve. A beszerzés, a raktározás, a termelés és az értékesítés áruforgalmi folyamatnak számít. (A szolgáltatás során nem dolgoznak fel nyersanyagot, ezért nem része az áruforgalmi folyamatnak). Ezeknek a folyamatoknak a részletes leírása a vendéglátásban általánosan, hogyan is zajlik ez a folyamat és személyes tapasztalatok alapján egy adott vendéglátó egységben, vidéken hogyan is zajlik ez.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: beszerzés, értékesítés, raktározás, termelés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:21
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet